Cei mai buni elevi din Reșița au fost răsplătiți pentru rezultatele lor cu câte 500 de lei

 modelmic+editorial

La Sala Lira a Liceului de Arte ,,Sabin Păuța” din Reșița a avut loc joi, 7 decembrie, cea de-a XV-a ediție a premierii de către S.C. CARAȘ S.A. a celor mai buni elevi de la unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Reșița pentru rezultatele obținute la învățătură în anul școlar 2016-2017.

Evenimentul, care are ca scop susținerea performanței școlare ca factor determinant pentru dezvoltarea globală și progresul durabil, a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin în parteneriat cu S.C. CARAȘ S.A., societate care oferă anual celui mai bun elev desemnat de către fiecare unitate de învățământ o diplomă și un premiu în valoare de 500 lei.

Anul acesta un număr de 14 elevi au fost desemnați ca fiind cei mai buni din Reșița, dintre care 13 fete și doar un singur băiat.

Prezent la eveniment, inspectorul școlar general Ioan Benga le-a transmis elevilor prezenți mândria pe care o simte în fața rezultatelor pe care aceștia au reușit să le obțină pe parcursul anului.

„Este un moment deosebit, este momentul să prezentăm Reșița școlară într-o altă lumină, este momentul să ne bucurăm că avem atât de mulți elevi frumoși și deștepți”, a explicat Ioan Benga.

La reușița evenimentului au contribuit soliști vocali și formații artistice de la Liceul de Arte ,,Sabin Păuța” Reșița.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei