Cei mai îndrăgiți soliști și instrumentiști ai folclorului bănățean aduc „Sărbătoare-n casa ta”, la început de decembrie!

 

vita

Sala Cinema „Dacia” din  Reșița va găzdui marți, 3 decembrie, spectacolul folcloric „Sărbătoare-n casa ta”, manifestare cultural-artistică ce se desfășoară în cadrul acțiunilor dedicate lunii decembrie la români.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Formației „Timișul” din Timișoara și a Ansamblului Folcloric „Semenicul” din Reșița.

Pe scenă vor evolua în fața reșițenilor iubitori de folclor, cei mai buni soliști vocali și instrumentiști din Banat alături de formațiile de dansuri ale Ansamblului „Semenicul”.

Soliști instrumentiști:

Andrei Munteanu – saxofon sopran;

Constantin Moacă – trompetă;

Petrică Vița – taragot;

Costel Florea Pițigoi – saxofon;

Toma Tudor – saxofon;

Trăilă Domilescu – trompetă;

Duțu Marian – vioară;

Bogdan Mircovici – acordeon;

Băloi Adrian – acordeon.

Alături de aceștia vor încânta publicul, îndrăgiții soliști vocali:: Antonia Franț, Georgiana Vița Munteanu și Ramona Vița.

Conducerea muzicală: Petrică Vița și Andrei Munteanu

Maestru coregraf: prof. Simion Dragalina.

Intrarea se face pe bază de invitație

Invitațiile se găsesc la Sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Aleea Buziaș nr. 6 B;

Zona Intim – Florărie;

Zona Dacia – Florărie;

Florărie – Str. Călimanilor nr. 7.

Organizatorii acestui eveniment de suflet sunt Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Casa de Cultură Studențeasă Reșița cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Reșița organizează spectacolul „Sărbătoare-n casa ta.

foto: facebook

Elena FRANȚ

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei