Centrele de vaccinare, în linia dreaptă a pregătirilor pentru deschidere

a

Cele 16 centre de vaccinare din Caraș-Severin vor fi deschise în cel mai scurt timp, a afirmat Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului. În aceste zile se lucrează pe de-o parte la amenajarea și dotarea lor de către primăriile din localitățile în care au fost desemnate centre de vaccinare, iar pe de altă parte, acestea sunt verificate de inspectorii DSP pentru emiterea avizelor legale.

La Slatina Timiș, de exemplu, centrul de vaccinare, care va deservii între 9 și 10 mii de persoane din zonă, este amenajat la centrul multifuncțional de sănătate din comună. „Avem tot ceea ce este necesar, de la dotările cu mobilier, circuite separate de intrare și ieșire și personal autorizat. Mai este nevoie doar de avizul DSP și putem să pornim campania de vaccinare“ – a precizat pentru Reper24, edilul comunei, Gheorghe Roma.

Am semnat ordinul de nominalizare a coordonatorului de centru care este și coordonatorul centrului medical multifuncțional și mai avem nevoie doar de încheierea procesului verbal de constatare al DSP și de autorizația de funcționare“ a mai declarat primarul comunei Slatina Timiș.

Pentru deschiderea celor 16 centre de vaccinare din etapa a doua a acestei campanii este nevoie și de girul Centrului Național de Control al Bolilor Transmisibile din capitală, aviz care este așteptat în această săptămână.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Julieta

    De ce nu se asteapta si avizul din partea Uniunii stelare mondiale?Voi NU v-ati facut treaba,nu aveti vaccin in cantitati suficiente dar faceti joc de glezne.Penibil si gretos,mai draga.HAU-HAU-HAU.

    Raspunde
  2. vasile

    Pe Dunca si pe Popa ii intereseaza muntele zapada si distractia. Cum e posibil sa nu ai nimic gata in Resita pentru vaccinare . Delasare totala , vaicareli financiare , impotenta organizatorica si nu in ultimul rand nesimtire fata de cetateni. Sa le fie rusine !!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei