Centrul civic din Oțelu Roșu, la un pas de finalizare! Se licitează lucrările pentru ultimul tronson!

modelmic

Centrul civic din orașul Oțelu Roșu, unul din visele primarului Luca Mălăiescu, este la un pas de finalizare. Lucrările la tronsoanele 1 și 2 au fost deja terminate, iar în prezent au loc procedurile pentru licitarea lucrărilor la ultimul tronson, edilul estimând că până la finalul verii, întregul centru va fi renovat. 

Primarul vine și cu o veste bună pentru cetățeni, în special pentru tineri, care au de acum înainte acces gratuit la internet în zona centrală a orașului de pe Valea Bistrei.

Am finalizat și tronsonul 2, a ieșit foarte frumos, mai ales seara atunci când jeturile de apă sunt și luminate. De asemenea, avem wireless gratuit în tot centrul civic și vreau să vă spun că mai ales tinerii seara sunt foarte entuziasmați de acest lucru. În plus, Casa de Cultură este și ea iluminată arhitectural.

Vizavi de centru civic vă mai pot spune că deja parcurgem pașii procedurali pentru a avea un câștigător al licitației pentru tronsonul 3.  Cel târziu la începutul lunii iunie vom ști câștigătorul și așa cum specifică și în caietul de sarcini, termenul de finalizare al lucrărilor este de două luni de zile. Deci undeva în luna august va fi finalizat și tronsonul 3, și atunci putem spune că e finalizat tot centrul civic.

Cred că locuitorii din Oțelu Roșu au o părere foarte bună despre ce am realizat aici, pentru că mă mai întâlnesc cu ei, mai stăm de vorbă și văd reacția lor. Cred că dorința mea de a avea cel mai frumos centru civic din județ, în momentul în care vom finaliza și tronsonul trei, va fi cu siguranță îndeplinită”, a precizat primarul Luca Mălăiescu.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei