Cinci trenuri, blocate pe traseu în Caraș-Severin din cauza copacilor căzuți! Sute de pasageri sunt afectați

modelmic

 

UPDATE 1: Unul din trenuri a fost trecut de zona cu avarii cu ajutorul unei locomotive diesel. „În  prezent, continuă atât intervențiile pentru remedierea defecțiunilor, cât și manevrele de tractare a celorlalte trenuri blocate”, informează Magdalena Tocmelea.

UPDATE 2: Începând cu ora 12:20 trenurile blocate în Vălișoara, Slatina Timiș și Domașnea și-au reluat deplasarea, fiind tractate de locomotive diesel.

……………………………………………………

Traficul feroviar este blocat în județul Caraș-Severin, după ce mai mulți copaci au căzut pe firele de curent în urma furtunii de noaptea trecută. Cinci trenuri cu aproape 800 de călători sunt blocate pe traseu între localitățile Slatina Timiș și Armeniș, unde copacii căzuți au rupt firele de contact. Aceștia așteaptă în trenuri ca problema să fie remediată, pentru a-și putea relua călătoria.

Până în acest moment, este afectat traficul a cinci trenuri cu aproximativ 700-800 de călători. Se estimează că avariile vor fi remediate până în jurul orei 11:00. Totuși, începând cu ora 10:00, se vor începe manevre de tractare a trenurilor cu locomotive diesel pentru repunerea trenurilor în circulație”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Cele cinci trenuri sunt oprite în prezent în afara zonei avariate, în dreptul haltelor Vălișoara, respectiv Poarta.

Din cauza furtunii de aseară, mai multe localități din Caraș-Severin au rămas fără curent. Nu au energie electrică, locuitorii din Marga, Giurgiova, Bocșa, Băile Herculane ( str. Trandafirilor), Ciclova Română, Zorlențu Mare și Măureni.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei