Circulație dificilă pe DN57 din cauza viscolului. Un copac a căzut pe carosabil în Băile Herculane

copac

Vremea rea cu viscol puternic, ninsoare și intensificări de vânt a făcut ca pe unele porțiuni de drum din județ să se așeze strat de zăpadă, vizibilitatea să fie redusă, iar un copac să fie smuls din rădăcină și aruncat pe șosea.

Se circulă cu dificultate pe DN57 între Moldova Nouă și Coronini, în zona Varad datorită vântului puternic și a ninsorii.

DRDP Timișoara anunță că în județele Timiș și Caraș-Severin, pe drumurile naționale, au acționat 29 de utilaje, cu peste 170 de tone de antiderapant.

zapada

Am vorbit cu reprezentantul Drumurilor Naționale și execută lucrările de deszăpezire și ca ajutor am venit și noi primăria cu un utilaj de deszăpezire. Un alt utilaj de la primărie este în acest moment către Moldovița. Încă un motiv să rămâneți, conform recomandărilor Ministrului de Interne, acasă. Suntem conectați la problemele comunității și împreună vom trece peste aceste momente grele”, le transmite locuitorilor primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

drumuri

Tot în această dimineață, în jurul orelor 11:30, un echipaj format din 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, a intervenit de urgență la degajarea unui drum în stațiunea Băile Herculane, zona hotelului Roman, unde un copac a căzut pe partea carosabilă, pe fondul vremii nefavorabile. În sprijinul pompierilor au venit și membri ai SVSU Băile Herculane.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei