Circulație îngreunată pe DJ 582, din cauza unui copac căzut pe carosabil! Caraș-Severin, sub cod galben de vânt puternic!

modelmic

Circulația mașinilor a fost îngreunată în această dimineață pe drumul județean care leagă Reșița de Văliug, după ce un copac a căzut pe carosabil în apropiere de Cuptoare.

Pentru înlăturarea copacului au intervenit reprezentanții Detașamentului de Pompieri Reșița.

Județul Caraș-Severin se află până la ora 11:00 sub avertizare cod galben de vânt puternic. Conform meteorologilor, se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge și depăși temporar 55…65 km/h, iar izolat 75…85 km/h și care pot fi însoțite de ploi slabe.

 

WhatsApp Image 2017-11-08 at 09.23.14

 

 

UPDATE: O nouă avertizare cod galben a fost emisă în această dimineață pentru județul Caraș-Severin. Conform acesteia, până la ora 17:00 sunt așteptate intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși local 55…65 km/h și izolat 70…80 km/h.

 

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei