Cismăneanțu s-a săturat de presiuni! „În PNL se dansează după cum cântă Vela”

modelmic

 

Eugen Cismăneanțu a decis ieri să se alăture Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile locale din iunie 2016. Primarul Bocșei susține că decizia sa era inevitabilă, având în vedere presiunile și umilințele primite în ultima perioadă din partea lui Vela și Schelean.

rsz_modelmic

Firul evenimentelor care au dus la această decizie a început în data de 25 februarie 2016 când, în urma votului Consiliului Local Bocșa, viceprimarul de atunci, Constantin Borozan a fost demis din funcție din cauza inactivității sale, Inactivitate care rezultă clar din raportul de activitate pe anul 2015, postat pe site-ul Primăriei Bocșa, din spusele primarului Cismăneanțu.

Cu două zile înaintea acestei ședințe de Consiliu Local, actualul edil al Bocșei susține că a fost contactat de  Valeria Schelean, co-președintele PNL Caraș-Severin, care i-a cerut să amâne întrunirea.

„Răspunsul meu a fost unul categoric: consilierii nu doresc un alt viceprimar și nici nu le voi influența în vreun fel decizia, iar pentru ocuparea scaunului de viceprimar este liber să candideze orice consilier,, . Menționez faptul că, din anul 2012 doamna Schelean a uitat complet atât unde se află Bocșa, cât și de promisiunile pe care ni le-a facut nouă bocșenilor. În tot acest timp nu am beneficiat de ajutorul domniei sale deloc”, detaliază Eugen Cismăneanțu pe pagina sa de Facebook.

La scaunul vacant de viceprimar visa membrul PNL Marian Bocșan, care însă nu a întrunit numărul de voturi necesare și a pierdut alegerile, moment care l-ar fi scandalizat pe Marcel Vela. Acesta din urmă a cerut imediat explicații pentru nereușita celui dorit pe scaunul vacant de viceprimar.

Mai mult, Cimăneanțu susține că acest incident a fost și motivul pentru care s-a decis demiterea sa din funcția de președinte al PNL Bocșa, funcție ce i-a fost atribuită tocmai celui ce a fost dat jos de pe funcția de vice, Constantin Borozan.

„În urma acestei ,,nereușite,, a lui Marian Bocșan, vicepreședintele PNL, Marcel Vela mi-a cerut explicații atât mie, cât și consilierilor locali care nu l-au votat. Ca urmare a eșecului lui Marian Bocșan am fost demis din functia de presedinte al organizatiei Bocșa. Această funcție a fost atribuită lui Constantin Borozan, fostul viceprimar tocmai pentru ca vicepreședintele PNL, Marcel Vela să demonstreze că se dansează în PNL cum cântă domnia sa, iar dacă asta nu se intamplă, persoanele cu pricina sunt demise”, a explicat primarul Bocșei.

 

Presiuni și umilințe din partea conducerii PNL!

 

Cismăneanțu susține chiar că acest tip de atitudine din partea lui Marcel Vela nu este singulară. Ba mai mult, foarte multe persoane din conducerea actualului PNL ar avea o atitudine ostilă față de foștii membri PDL.

Aceștia, de un an încoace sunt umiliți, sunt tratați cu lipsă de respect chiar dacă muncesc pentru oamenii care i-au ales. Deciziile venite pe linie de partid trebuie puse în aplicare chiar dacă acestea contravin principiilor pe care primarul le are și chiar dacă acesta spune că localitatea pe care o conduce are nevoie de cu totul altceva pe lista de priorități. Singurii care mi-au fost alaturi și m-au ajutat din anul 2012 și până în prezent au fost consilierii locali, fără de care toate proiectele realizate în orașul nostru nu ar fi fost posibile. Vă mulțumesc dragi colegi pentru tot sprijinul acordat, sunteți o echipă adevărată”, spune Cismăneanțu pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiții, primarul Bocșei susține că preferă să meargă pe un alt drum cu fruntea sus și mândru de faptul că nu a cedat presiunilor exercitate asupra sa și că nu i-a trădat pe cei care și-au pus încrederea în el.

CITEȘTE ȘI: Cismăneanțu a trecut de partea lui Băsescu! În iunie candidează din partea MP!

12819204_1700380326914580_8567508090898442828_o

 

Alexandra JURCA

 

Stiri similare

5 Comentarii

  1. BAZINGA

    Singurul lucru ce-mi vine in minte este vorba aceea…Cine se aseamana,se aduna!Base si Cismaneantu sunt ca doua picaturi intr-un pahar…Una de apa,alta de Cola!La fel de zero caracter si oportunisti in cel mai inalt grad-amandoi!Doar in Romania cred ca se poate sa treci dintr-un partid in altul,dupa bunul plac,in functie de cine ofera mai mult!Nu conteaza cine te-a ridicat?Cati independenti ajung primari,daca nu ar avea sprijinul partidului din care fac parte la momentul alegerilor?In Romania inca se voteaza la greu partidul si nu omul!Uitati-va la Bucuresti!O fi mahalagioaica si penala asta de Firea vreo scula de om?Lumea va vota PSD-ul asta cancerigen…si implicit si fosta purtatoarea de vorbe de la Cotroceni si trompeta lui Dragnea!

    Raspunde
  2. Waka

    Vela a pus-o de-un brâu iar jales romales al nostru, nu a exersat si a picat in K K T …. Dar l-a găsit pe Base numai bun de lins ! Primare… Norocul tau e ca nu ai contracandidat ca te -ar bate si femeia de servici, dar ii ai pe toti la mana cu cate ceva…ti-o veni si tie vremea ca nu esti chiar alb asa ! Bravo Base ! Mama proștilor e mereu gravida !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei