Clisura Dunării a votat Viorica Dăncilă! Adi Torma: „Mă bucur că am putut să îmi aduc aportul la rezultatul echipei din Moldova Nouă”!

modelmic

 

Clisura Dunării a mers contra valului și a votat Viorica Dăncilă. Reprezentanta Partidului Social Democrat a fost preferată de locuitorii de la malul Dunării, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

La fel ca în primul tur, și ieri majoritatea cetățenilor din Moldova Nouă au pus ștampila în dreptul Vioricăi Dăncilă. Drept urmare, și de acestă dată M9 a fost singurul oraș din Caraș-Severin câștigat de social-democrați. Spre mulțumirea primarului Adrian Torma:

„Este un rezultat care pe noi, organizația Moldova Nouă, ne mulțumește. Este un rezultat foarte bun ținând cont de ce s-a întâmplat la nivel de județ și la nivel național. Trebuie să recunosc că Moldova Nouă are un bazin de stânga destul de consistent, format în ani de zile și este și o echipă bine structurată, care merită felicitări pentru modul în care se organizează în perioadele de campanie. Este un rezultat al întregii echipe, nu există un lider providențial, există o echipă foarte bună și mă bucur că am putut și eu să îmi aduc aportul la rezultatul echipei din Moldova Nouă.

Cu siguranță, au fost și votanți care au ales să voteze și omul Adi Torma, având încredere că alegerile pe care le-am făcut țin de binele comunității și Moldova Nouă trebuie să dovedească că este alături de liderul care conduce comunitatea și apreciez foarte mult faptul că oameni care nu au votat poate niciodată PSD-ul, acum datorită prezenței mele în echipa social-democrată, au votat PSD la alegerile prezidențiale”, a precizat pentru Reper 24, primarul Adrian Torma.

Edilul a adăugat că în Clisura Dunării există un bazin social-democrat bine stabilit, dar că votul masiv acordat Vioricăi Dăncilă de comunitățile de la malul Dunării se datorează, cu siguranță, și primarilor din zonă, „primari foarte implicați care au dezvoltat foarte multe proiecte în Clisura Dunării. Întotdeauna la alegerile care nu sunt locale, se acordă un vot de încredere liderilor locali din fiecare comunitate”.

Viorica Dăncilă a fost preferată de locuitorii din Berzasca (unde a obținut un procent de 72,38%), Coronini (62,13%), Gârnic (64,41%), Pojejena (69,21%), Sichevița (51,75%) și Socol (69,07%).

Și în Valea Almăjului, au fost localități, cum ar fi Bozoviciul sau Șopotu Nou în care s-a votat masiv cu Viorica Dăncilă. Primarul de la Bozovici, Adrian Stoicu s-a declarat dezamăgit de rezultatul alegerilor la național și a precizat, că în opinia sa, rezultatele bune obținute de PSD în mai multe comune cărășene se datorează muncii și implicării edililor.

Pe Bozovici, de exemplu, s-au văzut lucrările, implicarea, investițiile care s-au făcut și probabil rezultatele au fost în consecință. Adică, dacă PSD-ul s-a implicat la nivel de Bozovici, s-a văzut și rezultatul la alegeri”, a declarat Adrian Stoicu.

Citește și Iohannis a câștigat alegerile din Caraș-Severin cu un procent de 56,52%! Cum au votat cărășenii?

foto: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Gigi Against

  In limba franceza “aporter” inseamna “a aduce”…deci dl.Torma vorbeste in pleonasme…a adus aducerea….
  S – a contaminat de dancileza de cand se da mare psd – ist?
  Intreb pentru un prieten….

  Raspunde
 2. nabucodonosor

  Ce dracu ne tot aburesti domnule Torma cu tot felul de remarci ca in Moldova Noua exista un bazin social – democrat bine stabilit…..Pai daca dadeai ce trebuie si cand erai PNL -ist era un bazin bine conturat de liberali….asa ca scuteste-ne !!!! Ai tras lozul necastigator can ai decis sa te transferi fara contract la PSD. Bineinteles ca te-au asteptat cu bratele deschise ca doar nu pe degeaba …Acum sa vedem cum mai scoti camasa cu PNL-ul pe care l-ai blamat ….cu dl. Vela pe care l-ai facut in fel si chip…. Halal politician …adica jucator ca de politica la nivelul d-voastra mai pas….

  Raspunde
 3. ioan burcas

  Deci știrea zilei este că Viorica Vasilica Dăncilă e președinte pe clisură și in Valea Almăjului , restul e nimic . Așa e când lingem blidele Luminiței!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei