Cod galben de vânt puternic până în această seară! Inclusiv în Caraș-Severin

 

modelmic

Autoritatea Națională de meteorologie a emis până în această seară la ora 19:00, un cod galben de vânt puternic în zona montană înaltă din mai multe zone din țară. În nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăși 80…100 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată. Ninge în mai multe zone ale județului Caraș-Severin, dar vizibilitatea este bună.

În paralel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara, informează că la această oră nu sunt drumuri naționale închise sau cu circulație îngreunată din cauza zăpezii. Se circulă în condiții de carosabil umed, în toate cele 4 județe din raza de administrare a companiei: Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin.

Pe DN57B între Oravița și Anina, din cauza ploilor torențiale s-a prăbușit zidul de sprijin, iar acostamentul drumului a cedat pe o înălțime de 1m și o lungime de 30m.  Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe o jumătate din cale, din cauza prăbușirii zidului de sprijin și cedării acostamentului, cu precizarea ca la km 8+660, din cauza ploilor și a infiltrării apei, pe o porțiune de 20 m corpul drumului a cedat. Rugăm pe aceasta cale participanții la trafic să respecte indicatoarele rutiere și restricția ce a fost instituită pe acest sector. Restricția va fi menținută până la finalizarea lucrărilor, sfârșitul acestei luni.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei