Codruța supărată foc pe Doi și-un sfert!

codruta

Șeful DNA, Koveși, cea greu de înlăturat, se plânge ca DGIPI nu îi dă informații.Cea greu de înlăturat se mai plânge și de SRI „zice coana că nici băieții de la Ochiul și timpanul nu vor să îi mai dea șoapte, în baza cărora să dea de pământ cu ceva miniștrii sau măcar secretari de stat….”

Săraca, nu mai are obiectul activității, nu mai poate ieși pe sticlă să se laude, până la urmă, cu realizările SRI-ului și ale DGIPI, că doar informațiile de acolo au venit de fiecare dată când a căzut câte un om politic.

În altă ordine de idei, coana Koveși nu se dă bătută și nu vrea neam să plece de pe scaunul de șef, știe ea ce știe, că e foarte posibil să umble și ea pe la Beciul Domnesc, dar nu în calitate de anchetator…..

Am lăcrimat, nu altceva, la interviul sus-menționatei, e ca și cum coana și-a pus întrebările singură, iar răspunsurile erau contrafăcute, mai mult, din tot interviul nu am remarcat decât înverșunarea cu care se ține domnia sa de scaun și dușmănia de care e animată atunci când vorbește de inspecția judiciară.

Una peste alta, dacă nici acum nu o trântesc pe Koveși, le recomand băieților din Parlament să plece puțin acasă, nu le mai văd rostul pe la Casa Poporului….

Ca un răspuns, DGIPI iese în presă și demontează zicerile șefei DNA, cu cifre, câte informări, câte alea și celelalte…. Cine minte acum, madam ?

Vă pup brusc!

 

Adi NICA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei