Colegiul Tehnic Cărăşan apreciază implicarea Primăriei Reșița!

modelmic

La internatul şcolar al Colegiului Tehnic Cărăşan din municipiul Reșița, situat în imediata apropiere a Liceului Teoretic Traian Vuia, lucrările de reabilitare la acoperişul acestei clădiri s-au apropiat de finalizare. La ora la care Reper 24 a urcat în podul internatului, constructorii mai aveau de montat doar câteva elemente la sistemul de scurgere al apei pluviale, restul lucrării fiind în cea mai mare parte realizat.

După cum ne-a declarat Directorul Colegiului Tehnic Cărăşan, Lucia Țârlea, vechiul acoperiş era într-o stare avansată de degradare, cazarea elevilor fiind pusă în pericol ca urmare a infiltraţiilor de apă în tavanul de la ultimul etaj al clădirii. Iar demersurile conducerii unității de învățământ reșițene s-au făcut încă din perioada în care primăria orașului de pe Bârzava era condusă de primarul Mihai Stepanescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157680845926656″]

„Astăzi, deşi într-o perioadă de criză bugetară, primarul Reșiței, Ioan Popa s-a implicat direct în găsirea de urgenţă a unei soluţii pentru finanţarea acestei lucrări, astfel ca elevii să poată fi cazaţi în  condiţii decente.

Lucrările s-au desfăşurat într-un ritm alert, în condiţii grele de iarnă, dar era necesar să fie finalizate, pentru ca intemperiile să nu distrugă ultimul etaj al clădirii.

Cadrele didactice, conducerea şcolii, dar mai ales părinţii şi elevii care sunt cazaţi în internatul şcolar sunt mulţumiţi de operativitatea si promptitudinea rezolvării acestei situaţii de către Primăria Reșița“, a ținut să transmită prin intermediul Reper 24, profesor Lucia Țârlea, directorul Colegiului Tehnic Cărășan din municipiul Reșița.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei