Schimbare la conducerea Colegiului Economic al Banatului Montan din Reșița

Colegiului Economic al Banatului Montan

Colegiul Economic al Banatului Montan din Reșița are un nou director adjunct. Este vorba de consilierul județean Lenuța Ciurel, care a fost numită în funcție în urma demisiei Marianei Spătaru, soția fostului primar al Reșiței, Liviu Spătaru, actualmente aflat în detenție. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectortului Școlar Județean Caraș-Severin, Ioan Moatăr, Lenuța Ciurel a fost numită cu delegație, până la organizarea concursului de director adjunct, concurs care poate avea loc cel târziu pe data de 31 august 2015.

Lenuţa Ciurel a mai ocupat funcția de director adjunct al Colegiului Economic al Banatului Montan și în trecut, ea fiind demisă în 2012. Aceasta susținea la momentul respectiv că schimbarea ei din funcția de conducere s-a făcut pe criterii politice. Interesant este că și numirea ei în funcție a avut loc după ce a schimbat partidul. Lenuţa Ciurel, fost membru al Partidului Democrat Liberal, a fost înregimentată zilele trecute în Partidul Social Democrat, ea trecând în PSD la pachet cu mai mulți democrat-liberali, printre care și primarul de Băile Herculane, Nicușor Vasilescu. Și aceasta deși în ultima ședință internă a PDL, toți consilierii locali și județeni și-au luat angajamentul că nu vor părăsi partidul, după cum am aflat din declarația secretarului general adjunct al al PDL Caraș-Severin, Cătălin Bâcleșanu. Totuși, la doar o săptămână distanță, promisiunile au fost încălcate, mirajul puterii fiind mult mai puternic decât dorința de a face opoziție.

Să fi fost trecerea în noua formațiune politică o condiție a numirii sale la conducerea instituției de învățământ?

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei