În colţul albastru – Niculae Bădălău …

 

badalau

Savuroasă este scena politică din ultima vreme pe apele Damboviţei ! Altfel însă , nu am putea vorbi despre viaţa politică romanească….

Pînă acum PSD-ul conduce net în confruntările fizice directe. Palada l-a făcut K.O. pe Goţiu. Clar ! Adevărul că Goţiu o caută de ceva timp cu lumînarea şi era o chestiune de zile pînă cînd cineva trebuia să îl controleze pe la molari şi să îi dea nasul la “şi-un sfert”. Tot adevărat este că nu mai poţi să iei o palmă din cauza lui Anton de la PNL, dacă vrei tu să iei vreo chelfăneală prin politică, nu poţi, abonatul de serviciu e nenea ăsta de la PNL , cel care merge neinvitat pe la nunţi, cel puţin aşa afirmă mireasa în cauză…..

Rog conducerea PNL să caute în teritoriu bărbaţi politici capabili de confruntări directe, sens în care recomand PNL-ului să caute în organizaţia Caraş – Severin, nu de alta, dar acolo viceprimarul Reşiţei , Adi Dacica , ar face faţă cu brio şi sunt convins că s-ar schimba sorţii reuşitei….

Una peste alta, cu astfel de comportamente nu facem decît să ne umplem de ridicol prin Europa ….Deşi cred că ar trebui să trimitem şi pe la Bruxelles vreo două exemplare ca Palada , dacă UE nu ne ascultă şi nu ne vrea paşnic, le putem demonstra că “pumnii noştri n-are minte”, iar din 2019, cînd vom fi la prezidenţia UE, or să vadă ei !!!

Zice o parte a presei că săltarea de acasă a lui Haules Baules Cioabă, nu este decît praf mediatic pentru a acoperi scandalul dezvăluirilor făcute de flăcăul de la SRI, care dă acum pe goarnă cam tot ce a văzut şi a auzit prin ogradă, atîta timp cît a fost un adept al sistemului. Dezvăluirile sunt şi nu sunt senzaţionale , ele erau cunoscute la vîrf, dar tăcerea e ca mierea, cîinii nu latră, ursul nu trece, din cei vizaţi de zicerile băiatului de la SRI, nu am văzut unul să infirme sau să confirme statul paralel….Şi totuşi , dacă tragi linie nu poţi să nu consimţi, măcar tacit, că scandalul dezvăluirilor colonelului este mult mai adînc decît spălarea de bani a lui Cioabă sau rundele de box dintre PSD şi opoziţie.

Azi o să dau de Feri Vaştag , campionul nostru dintotdeauna şi o să îi propun preluarea lotului de box din Parlament , bineînţeles nu înainte de a solicita aleşilor noştri un trial de box de unde marele campion să recruteze speranţele boxului damboviţean. Şi de asemenea , solicit provocarea la un meci, amical fireşte, cu parlamentarii ruşi, atunci să vedem de ce sunt capabili ai noştrii…

Nu de alta, dar Feri i-a cam bătut pe ruşi pe unde i-a prins, inclusiv la Moscova ! Şi, maistre, învaţă-i loviturile tale, ălea de legendă, sigur în cinci ani faci din Palada un challanger la titlul mondial în politică !

Vă pup brusc!

 

Adi NICA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei