Comandantul Poliției Caraș-Severin, Viorel Avram, are doi secunzi noi! Comisarul șef Emil Stoian s-a pensionat!

Viorel Avram

Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin are doi ofițeri noi în conducere, după o lungă perioadă în care comandantul unității, comisarul șef Viorel Avram a fost secondat la timonă doar de adjunctul comisar șef Emil Stoian, după plecarea în primăvara lui 2016, din postul de adjunct, a comisarului șef Mihai Moatăr. Pentru comandantul șef adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin, comisarul șef Emil Stoian, ultima zi de lucru în Poliția Română a fost 31 august 2017.

De astăzi, în conducerea IPJ Caraș-Severin au fost cooptați și vor îndeplini rolul de adjuncți ai șefului Inspectoratului comisarul șef  Ion Olariu, şeful Poliţiei Caransebeş şi comisarul șef Aurel Coman, şeful Poliţiei Moldova Nouă. Cum și cât de bine își vor îndeplini rolurile pentru care au fost împuterniciți cei doi, vom urmări în perioada următoare.

Vă reamintim că adjunctul Șefului Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș Severin, cms șef Emil Stoian este acuzat, într-un proces aflat pe rolul Curții de Apel Timișoara, de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, supunere la rele tratamente și abuz în serviciu, toate în concurs de infracțiuni, de către fostul magistrat al Tribunalului Caraș-Severin, Nicușor Maldea.

Sergiu TABAN

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Roswer

   Cam târziu am citit remarca/ comentariul dar tot vă răspund, excelență, cu riscul că vă supăr:
   Așa a fost și cel de la Caransebeș, promovat de dvs. dar nu a murit nici primul nici ultimul. El s-a rotit, a făcut stânga-nprejur. A trădat ce sa-i faci. Îi este în sânge, este de meserie și permanent î-și asigură interesul. Acuma- i rezervist de vază, colonel de poliție, mare om politic și cu ștaif, la el în sat, dar mai ales fermier cu “ștate vechi” și câștiguri nesperate de la APIA, instituție pe care s-a supărat că nu ia numărat oile din 2 în 2 ca să-i dea totalul corect. Este fost miner de vază în breasla Cărășana
   Acum controlor și el si fisu, dar pe domenii diferite, ca să acopere intregral “spatiile” de interes în funcție de nevoi politi…și cereri de la păpușari. Asa că-mi permit, în calitate de prieten să sugerez, sa acceptați și acest eșec. Nu va fi primul, dar nici ultimul.

 1. Vela

  De ce politia municipiului Reșița in fundal, cu Nica În antiteză,imagine sugestiva,de acolo au plecat cei doi din imagine!!! Și poate nu meritau mai mult??? Dar politicul putea sa i promoveze chiar șefi la IGP, nu au săpat mai mult ? Sau politicul lor a fost limitat???

  Raspunde
 2. Tirimba

  Plecarea cms.sef Stoian nu e o pierdere grea pentru Politia Caraseana, mai grea e venirea lui Coman de la Moldova Noua. Pe cand Olaru de la Caransebes a fost ofiter de Ecomomic desi habar mu are de munca judiciara,practic,ca de teorie e toba, de Coman nu prea vorbesc frumos nici fostii colegi. Dar de unde vine prefectul,e musai sa vina adjunctul !!!! Curat murdar ! Pacat mare,fostul secretar BOB,Stoian,aca plecs atunci cand a fost impins politicos pe scari, soata lui ramanea adjunct…..Dar cand scaunul are prea mult super glue…..Nea Milica,ne intalnim sigur in oras,la un citro….Cat astept sa te….sarut !
  Adi Nica

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei