Comedia care a zguduit zidurile teatrului cu hohote de râs, revine pe scenă!

t

Comedia „Prenumele” revine în fața publicului reșițean, duminică, 19 ianuarie 2020, de la ora 19:00 pe scena Teatrului de Vest.

Spectacolul, în regia lui Iohannes Lang este o comedie franceză născută în jurul unei idei absolut nebunești. Profesorul de literatură Daniel și soția sa Elisabeth organizează o seară într-o atmosferă familială. Îl invită așadar pe fratele Elisabethei, Victor și partenera sa însărcinată, precum și pe Claudiu, un prieten vechi, din copilărie. Victor anunță entuziasmat grupul că fiul său încă nenăscut se va numi Adolf. Din acel moment începe o dezbatere acerbă, plină de situații comice neprevăzute, dezvăluiri și momente hilare ce pun la grea încercare prietenia lor. Așadar, reîntâlnirea familiei ia o cu totul altă formă iar seara este un dezastru.

Din distribuție fac parte actorii: Camelia Ghinea, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler, Marius Tudor și Robert Danci.

Comedia „Prenumele”, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul dintre rolurile principale. Spectacolul a fost nominalizat la mai multe premii Molière, iar ulterior a fost adaptat şi pentru marile ecrane, filmul primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului de Vest Reşița precum și pe eventbook.ro.

teatru

Elena FRANȚ

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei