Comfort și siguranță garantată cu Alfa Rado Instal

modelmic

Cu o vastă experiență in domeniul  mentenanței centraleleor termice, firma  Alfa Rado Instal, are grijă de centrala dumneavoastră pentru ca totul să funcționeze perfect și în condiții de maximă siguranță. Frima noastră are princialul punct de lucru, pe strada Sportului 4B și dispune de o echipă tânară  pentru a rezolva  problemele ce pot aparea la centrala dumneavoastră.

Totodată executăm instalații de gaze, instalații sanitare, autorizări ISCIR, service centrale termice și comercializare centrale termice. Cu un portofoliu de peste 14 000 de clienți, firma Alfa Rado Instal, vă indeamnă să nu lăsați neverificate  în casa dumneavoastră instalațiile de gaze.

Partener al unui faimos brand de centrale termice, cu un nume căruia nu-i  mai trebuie niciun fel de prezentare, Alfa Rado Instal, comercializează, montează si servicează  centralele Protherm .

image004

Deviza Alfa Rado Instal este:

 ,, Devino și tu, un client mulțumit! ”

La noi clienții nu rămân nemulțumiți, niciodată. Vă așteptăm să ne spuneți doleanțele dumneavoastră la telefoanele: 0355 423278; 0740 064 560; 0771 563 259

alfa

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei