Comisarul șef Decebal Davidoiu a debarcat de la Serviciul Poliției Rutiere!

Decebal davidoiu

Începând cu ziua păcălelii, 1 aprilie 2017, Serviciul Poliției Rutiere Caraș-Severin va avea un nou șef. Până astăzi, circulația județului Caraș-Severin a fost condusă de comisarul-șef Decebal Davidoiu, cel care a servit interesele instituției în această funcție vreme de 13 ani și o lună, unul din cei mai longevivi șefi de la circulație.

Despre perioada pe care o încheie astăzi în frunte Poliției Rutiere, Decebal Davidoiu a menționat că personal și-a revizuit opțiunile și crede că în perioada în care a fost șeful acestui serviciu a avut rezultate bune, iar nerealizările în acest post sunt inerente. Davidoiu a ținut să le mulțumească tuturor colegilor din subordine pentru întreaga activitate desfășurată împreună.

Comisarul șef  Decebal Davidoiu va prelua de la data de 1 aprilie funcția de șef Serviciu Logistică.

Sursele noastre îl dau drept candidat pentru preluarea Serviciului Poliției Rutiere Caraș-Severin pe cms șef Gheorghe Obișteoiu, actualmente șeful Poliției Orașului Bocșa.

Viitorul șef al Serviciului Poliției Rutiere va trebui să îndeplinească o serie de condiții iar una dintre acestea este ca noul șef să fi fost minimum trei ani ofițer de poliție rutieră. Pentru această funcție puteau fi nominalizați și alți ofițeri de poliție rutieră care lucrează în prezent în inspectorat: comisar șef Grațian Simion, comisar șef Viorel Iana, comisar Eugen Tarla.

(foto ziarelive.com)

Sergiu TABAN

Stiri similare

4 Comentarii

 1. resiteanul indignat

  Nu stiu cine e sef la politia locala de nu vede ca la barul din coltul blocului fetelor la 2 pasi de liceul matematica-fizica nu se respecta legea fumatului.Rusine!

  Raspunde
 2. Mihalcea Dorina

  nu stiu cine este sef la rutiera, nu se intelege nimic din ce ati aratat mai sus,dar ce se vede in oras in privinta circulatiei este ingrozitor-domnilor politisti de la rutiera pe strada de la bl-800 inspre moroasa se circula ca la raliu indiferent ca este zi sau noapte,un zgomot infernel pentru bl 5 de pe corbului,.Eu doresc sa va faceti meseria care va-ti aleso ,si daca nu va place alegeti o alta,
  Eu cred ca trbuiesc camere de luat vederi pe strazi care sunt principale ,si mai cred ca trebuiesc amenzile achitate de cei in cauza si verificate masiniile sint niste rable care inca mai circula

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei