Încă un pas spre modernizarea străzilor din comuna Berzovia!

 

modelmic (1)

Administrația locală din comuna Berzovia vine cu încă o veste bună pentru comunitate. Edilul Ioan Pop ne-a informat că  Primăria a primit finanțarea pentru un proiect de dezvoltare locală, foarte mare, în valoare de peste 11 milioane de lei, depus prin FDI.

Proiectul presupune modernizarea a 4,5 kilometri de străzi auxiliare în Berzovia și Gherteniș, 805 podețe în ambele localități, dar și un pod peste râul Bârzava în satul Gherteniș.

În acest moment suntem în faza de proiect. S-au făcut ridicările topografice și le-am predat proiectantului. Urmează să fie făcut proiectul și apoi îl înaintăm”, a declarat primarul comunei Gherteniș, Ioan Pop.

Un alt pas înainte pentru administrația locală condusă de Pop în privința modernizării străzilor din cele două localități îl constituie și anunțarea firmei câștigătoare pentru un alt proiect pe fonduri europene, depus prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Proiectul în valoare de 1 milion de euro, vizează asfaltarea a 3,5 kilometri de străzi în Berzovia și 4 kilometri în Gherteniș. Urmează ca administrația locală să predea constructorului amplasamentul, după care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

b1

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei