În comuna Bozovici se lucrează la foc continuu pe diferite programe cu finanțare multiplă

1

Nu contează de unde vin banii; dacă ești gospodar și ști să-i atragi, atunci când intri în horă joci și nu te mai oprești, pare să fie deviza Primăriei Bozovici. Aceasta a depus în ultimii ani, o mulțime de proiecte cu finanțare europeană sau guvernamentală. Nevoile sunt multe, iar posibilitatea de a realiza lucrări în folosul cetățenilor este la îndemâna celor gospodari. Aceasta pare a fi regula aplicată la Bozovici, de primarul Adrian Stoicu, care a declarat pentru Reper 24:

„Prin PNDL 2, avem un proiect privind reabilitarea drumului comunal DC 44 Bozovici – Lăpușnic. Săptămâna aceasta am turnat cel de al doilea strat de asfalt, cel de uzură, pe o suprafață de 3 Km. În interiorul comunei am întârziat puțin cu lucrarea pentru că vrem să o facem în paralel cu un alt proiect, finanțat din bani europeni, prin care introducem rețeaua de canalizare. Nu vrem să afectăm canalul când lucrăm la drum și nici drumul când lucrăm la canal; soluția a fost să mergem în paralel cu cele două“.

2

Despre celelalte lucrări aflate în derulare, edilul Stoicu a mai adăugat: „Lucrăm la dispensarul medical din comună, suntem în etapa finisajelor, lucrăm la canalizarea din satul Prilipeț, unde am realizat aproximativ 70%, pe bani guvernamentali. Vom ieși din sat și vom începe în comuna Bozovici cu canalizarea, de data aceasta printr-un program cu bani europeni. Am atribuit deja contractul constructorului și îi dăm înainte“.

3

Nu e nevoie decât de vreme bună și de poftă de lucru pentru constructori și proiectele se vor finaliza în termen, a mai precizat edilul comunei Bozovici.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei