Comuna Ezeriș, pe punctul de a avea toate străzile asfaltate! Ultimii 5 km, scoși la licitație!

 modelmic

Peste 900.000 de euro vor fi investiți în perioada următoare în comuna Ezeriș, pentru modernizarea a aproximativ 5 km de străzi. Conform primarului Ioan Rusu, după finalizarea acestor lucrări, toate străzile din comuna pe care o conduce vor fi asfaltate, iar cetățenii vor putea circula în condiții optime. 

„Proiectul de modernizare a celor 5 km a fost deja scos la licitație și probabil că lucrările vor începe undeva la jumătatea lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Vom lucra în funcție de cât ne va permite timpul, ne vom opri pe perioada iernii și vom relua lucrările din martie, anul viitor. Cu acești 5 km, putem spune că finalizăm tot ceea ce însemnă străzi în intravilanul localităților Ezeriș și Soceni, mă refer la partea de asfaltare”, a explicat primarul Ioan Rusu.

Proiectul, în valoare totală de 915.000 de euro, este finanțat din fonduri europene.

O problemă rămâne în continuare drumul care leagă Soceniul de Târnova, care a rămas neasfaltat pe o porțiune de câteva sute de de metri. Reprezentanții ambelor Primării au refuzat să asfalteze respectiva porțiune susținând că nu se află pe teritoriul localității pe care o conduc. În prezent, cele două părți sunt implicate într-un proces la finalizarea căruia ar urma să se cunoască clar hotarele fiecărei localități și cui îi aparține responsabilitatea de a moderniza respectiva porțiune de drum.

Citește și Primarii din Ezeriș și Tîrnova, în conflict! Vezi ce a aprins spiritele între cei doi edili!

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei