Concert caritabil la Reșița! Să îl ajutăm pe Narcis să își îndeplinească visul!

modelmic

Renumitul pianist Teo Milea va susține un concert caritabil la Reșița, impresionat de povestea lui Narcis Daniel Matei, elev în clasa a V-a la Liceul de Artă „Sabin Păuță” din Reșița. Toate încasările obținute în urma concertului vor fi folosite pentru  achiziționarea unui pian pentru tânărul Narcis, astfel încât acesta să poată continua studiul și acasă.

Narcis Daniel Matei provine dintr-o familie numeroasă, greu încercată de viață. Cu toate acestea, Narcis învață foarte bine, studiază pianul și violoncelul, dar pentru pian a făcut o adevărată pasiune. Acesta este și motivul pentru care Teo Milea a decis să susțină acest concert la Reșița pentru a-l ajuta pe băiat să își continue studiile și să își îndeplinească visul.

Îndrăgitul artist, un mai vechi prieten al orașului, care a concertat în 2016 și 2018 la Zilele Reșiței, se află de data aceasta în România pentru turneul „2020 Winter Tour Romania” aducând în fața publicului atât piese cunoscute de pe albumele sale „On white…and black keys” și „Open Minds”, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic. Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs „Searchlight’ organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria „2015 Classical Album of the Year” la radio SoloPiano.com US și al „Best Ambient/Instrumental Album” – The Akademia Music Awards cu ultimul său album „Open Minds”, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină acasă.

Reșițenii și cărășenii sunt invitați să se alăture lui Teo Milea pentru ca visul lui Narcis să devină realitate, participând duminică, 9 februarie, la concertul programat pentru ora 18:30, la Sala Lira.

Biletele, în valoare de 50 lei, se pot cumpăra începând de marți, 21 ianuarie, de la casieria Cinematografului Dacia, după următorul program: luni – miercuri: 13:00 – 16:00, joi- vineri: 09:00 – 14:00.

82937146_2696714590364204_235448208791175168_n

foto: Iza Pal photo&graphic (Teo Milea – facebook)

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei