Concurs de iubire la Bocșa! Tinerii se întrec mâine în declarații

modelmic+editorial

Tinerii din Bocșa au decis să iubească tradițional anul acesta, așa că de Dragobete, se vor întrece în declatații de dragoste, poezii și dansuri.

 

Competiția va avea loc în cadrul spectacolului-concurs interliceal „Iubește românește, de…DRAGOBETE!”, organizat de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură, împreună cu Liceul Teoretic „Tata Oancea” și Liceul Tehnologic „Constantin Lucaci”.

Spectacolul va avea loc mâine, 24 februarie, începând cu orele 17:00 pe scena Casei Orășenești de Cultură din Bocșa, iar intrarea publicului spectator este liberă.

De asemenea, concursul are două secțiuni – CREAȚIE și INTERPRETARE – care se adresează tinerilor talentați și dornici de-a arăta iubirea lor celor din jur. La secțiunea Creație s-au înscris elevi cu creații proprii: poezii, eseuri, desene, fotografii, cu tematica „iubirea”, iar la secțiunea Interpretare „actorii” vor recita, vor dansa, vor cânta, și vor fi protagoniștii unei scenete.

Fiecare participant va fi răsplătit cu diplome și premii, toate puse la dispoziție de Fundația Umanitară „Triumful Inimii” din Bocșa.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei