Concurs foto-video Nevo Parudimos

modelmic

In cadrul campaniei de promovare a participarii la vot intitulata Voteaza pentru viitorul tau, Asociatia Nevo Parudimos initiaza doua concursuri de creatie foto-video pe aceeasi tematica.

Primul dintre ele este un concurs de fotografie. Participantii trebuie sa urce pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/453575605185625/) o fotografie pe tema importantei participarii la vot pana pe data de 20 mai. Autorul fotografiei cu cele mai multe Like-uri va castiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Concursul video presupune crearea unui clip de maxim un minut care trebuie postat pe pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/695024954288015/) pana pe data de 20 mai. Autorul clipului cu cele mai multe Like-uri va castiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Ambele concursuri pot fi gasite pe pagina de Facebook a campaniei: Voteaza pentru viitorul tau. De asemenea, regulamentul pentru fiecare concurs in parte poate fi consultat pe paginile de Facebook ale competitiilor (mentionate mai sus), la sectiunea Discutii/Discussion.

Ambele concursuri se desfasoara pana pe 20 mai, ora 00:00. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a campaniei in data de 21 mai.

conc

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei