Conducere nouă la căminul de bătrâni din Reșița

Conducere

Complexul de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa, cunoscut de reșițeni ca azilul sau căminul de bătrâni din municipiu, are oficial o nouă conducere: Cristian Vîlceanu și Oana Glăvan Cenan. 

Numirea lui Cristian Vîlceanu în funcția de director a Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa a avut loc în ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin. În urma unui vot secret, numirea acestuia a fost aprobată cu 27 de voturi pentru și 3 împotrivă. În prealabil, Vîlceanu a susținut un concurs de admitere pe post, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Postul de director al a Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa a devenit vacant în această vară, în urma pensionării lui Pavel Fiștea, cel care s-a aflat timp de mai mulți ani la conducerea instituției. De atunci, Vîlceanu a ocupat funcția de director interimar. Drepturile salariale ale acetuia vor fi stabilite, conform legislației în vigoare, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, se mai arată în proiectul de hotărâre.

Funcția de director adjunct este ocupată de Oana Glăvan Cenan, cunoscută de cărășeni din postura de realizator de programe la postul regional Radio România Reșița, de unde a demisionat recent. De altfel, Oana Glăvan Cenan a asigurat o perioadă și interimatul la conducerea postului regional, după pensionarea lui Doru Dinu Glăvan.

În prezent, Complexul de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Reşiţa găzduiește aproximativ 170 de beneficiari. Recent, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Cristian Vîlceanu afirma, din postura de director interimar, că bătrânii sunt de multe ori îngrijiți în condiții mai bune în cadrul complexului decât în propriile familii. Beneficiarii centrului au avut parte atunci de un scurt program artistic, un spectacol de muzică populară și chiar un foc de artificii, o parte a activităților fiind sponsorizată de diverse firme din Reșița. Tot atunci, reprezentanții Bibliotecii Județene Paul Iorgovici din Reșița au inaugurat în cadrul complexului, un colț de lectură și informare , care a fost dotat cu două calculatoare, un video-proiector și câteva sute de cărți.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei