Conducere nouă la două instituții din Caraș-Severin: AJPIS și Direcția de Tineret și Sport!

modelmic

Alte două instituții din Caraș-Severin își schimbă conducerea. Este vorba de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială și de Direcția Județeană de Tineret și Sport Caraș-Severin.

Funcția de director al AJPIS Caraș-Severin va fi ocupată de acum înainte de Ramona Albai, până în prezent consilier juridic în cadrul instituției. Aceasta a preluat atribuțiile de director executiv al Agenției după ce Elena Solomonesc, cea care a condus instituția timp de cinci ani, a fost numită secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Citește și Elena Solomonesc, șefa AJPIS Caraș-Severin, numită secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale!

În ceea ce privește Direcția Județeană de Tineret și Sport Caraș-Severin, acesta va fi condusă de acum înainte de Marius Bălean, fost consilier local și județean din partea Partidului Social Democrat și fost director al Gărzii de Mediu din Caraș-Severin. La rândul ei, Garda de Mediu are și ea un director relativ nou, Carmen Percea, care se află în fruntea instituției de aproximativ o lună de zile. Direcția Județeană de Tineret și Sport Caraș-Severin a fost condusă în ultimele luni de Daniela Lupșan, desemnată interimar pe post după ce fostul director Cătălin Hogea a fost numit subprefect.

Citește și Bălean îi cedează lui Percea conducerea Gărzii de Mediu din Caraș-Severin!

Karina TINCUL

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei