Consilier județean cărășean, confirmat cu coronavirus! „Problema este că toți mă privesc ca pe un ciumat. Suntem un popor de ignoranți”

modelmic

A fost confirmat primul caz de coronavirus în rândul consilierilor județeni cărășeni. Este vorba de Victor Tiugan, ales pe listele PSD, care conform propriilor declarații nu s-a infectat în Caraș-Severin, fiind plecat din județ de peste o săptămână. Tiugan și-a făcut testul după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost confirmată ulterior cu COVID-19, iar în prezent este internat la Spitalul Militar din Timișoara.

Nu am contractat virusului din județ, sunt plecat de vreo opt zile în Oltenia. Am luat contact cu o persoană care a fost confirmată, o nepoată. Eu nu am avut niciun fel de simptom, dar am dorit să mă testez. Tatăl meu a fost în spital, l-am scos din spital și cred că așa s-a întâmplat totul. Din fericire, el este negativ.

Problema este că toți mă privesc ca pe un ciumat, pe mine mă deranjează lucrul acesta. Suntem un popor de ignoranți. Până la urmă este o boală ca oricare alta, te faci bine.

Vreau să spun că sunt tratat foarte bine în spital, nu am nimic de reproșat. M-au întrebat conform noii legi vizavi de carantină și internare, dacă vreau să rămân. Am zis că rămân. Nu am niciun simptom până acum, doar puțină temperatură, 37,7”, a explicat pentru Reper 24, Victor Tiugan.

Ales în Consiliul Județean Caraș-Severin pe listele PSD, Victor Tiugan face parte din grupul de consilieri excluși din partid în luna septembrie a anului trecut și care au decis să conteste în instanță decizia luată la nivelul partidului. „Este o problemă de care nu vreau să îmi aduc aminte, nu am fost invitat niciodată să îmi susțin punctul de vedere, nu am știut niciodată de ce am fost dat afară, dar nici nu am vrut să fac scandal. Sper că dl Hurduzeu, fiind un om cerebral cum îl știu eu va lua măsurile necesare”, a precizat Victor Tiugan.

În ceea ce privește activitatea forului județean, aceasta va continua fără probleme, nefiind afectată de îmbolnăvirea consilierului Tiugan, dă asigurări președintele Silviu Hurduzeu.

Infectarea cu COVID-19 a domnului consilier județean Victor Tiugan, veste confirmată chiar de către domnia sa, nu afectează în vreun fel activitatea curentă a Consiliului Județean Caraș-Severin. Doresc să îi transmit multă sănătate și putere pentru a trece peste această încercare, dând, totodată, asigurări că la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin au fost și sunt respectate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-CoV2”, precizează Hurduzeu.

În luna aprilie, a fost confirmat cu coronavirus și Martin Motolan, director general adjunct în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, care a fost sub tratament timp de 10 zile, la Spitalul din Caransebeș.

foto: arhivă

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Suntem un popor de ignoranți. Până la urmă este o boală ca oricare alta …”

  Prima propoziţie este adevărată.
  Ciuma este transmisă prin şobolani, nu şi “covidoza”.
  A doua popoziţie este falsă: nu este o boală ca oricare alta.
  Se scot muulţi “tăiţei” din ea, prin penele jumulite de pe ignoranţi :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei