De la UNPR la PNL: un consilier local din Moldova Nouă a schimbat taberele

consilier local din Moldova Nouă

Un consilier local din Moldova Nouă a profitat de ordonanța de urgență care permite trecerea aleşilor locali de la o formațiune la alta fără să îşi piardă mandatul și a schimbat taberele.

Flavius Bălășoiu, consilier din partea UNPR, a înaintat Primăriei Moldova Nouă opțiunea de a se alătura grupului de consilieri ai Partidului Național Liberal. Liberalii l-au primit cu brațele deschise. Adrian Torma, președintele filialiei PNL Moldova Nouă, este de părere că mișcarea este una de bun augur, iar decizia, un act de curaj și demnitate. „Este important să faci parte dintr-o echipă cu care te identifici. Ai in minte un țel, un obiectiv. Fă primul pas! Domnul Bălășoiu a luat astăzi o decizie ințeleaptă în interesul cetățenilor orașului. În calitate de președinte al PNL Moldova Nouă, îl felicit pentru opțiunea de a se alătura echipei noastre și sunt convins că va fi un lider al partidului, dar mai ales, al noii generații de oameni politici ai orașului. Decizia lui este un act de curaj și demnitate”, a declarat Adrian Torma.

Liberalii din Moldova Nouă speră ca trecerea consilierului în tabăra lor să nu fie una singulară și așteaptă ca și alți cetățeni să urmeze exemplului fostului unpr-ist. „Suntem convinși că împreună vom construi o echipă puternică în interesului cetățenilor din Moldova Nouă. Ne bucurăm că în oraș se simte tot mai bine trendul schimbării și al unei echipe  condusă de un puternic lider politic. În spatele succesului, întotdeauna stă o echipă unită! Îi urăm bun venit domnului consilier și multă putere de muncă alături de echipa noastră”, a mai spus liderul PNL Moldova Nouă.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei