Consilierii județeni, din nou în ședință!

modelmic

Consilierii județeni cărășeni se reunesc mâine în ședință ordinară. Întâlnirea este programată de la ora 12:00, pe ordinea de zi fiind înscrise următoarele puncte:1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu al Judeţului Caraş-Severin şi a contului de execuţie al bugetului centralizat al instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, la data de 30.09.2015.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului Judeţului Caraş-Severin din credite interne, la data de 30.09.2015.

3. Proiect de hotărâre privind însușirea raportului de evaluare a imobilului-Cazarma 1219, fosta U.M. Nr.01172 Caransebeș (teren) – în suprafață de 20,3697 ha, situat în municipiul Caransebeș, str. Sesul Rosu, nr.123 (12A), județul Caraș Severin, în vederea instituirii unei ipoteci convenționale în favoarea A.N.A.F.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii unei garanții reale asupra unui imobil aflat în proprietatea privată a județului Caraș Severin, în vederea eșalonării la plată a obligațiilor fiscale datorate Agenției Naționale de Administrare Fiscală de către SC AQUACARAS SA.

5. Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către judeţul Caraş-Severin, prin Consiliul Judeţean Caraş-Severin, a dreptului de preempţiune la vânzarea imobilului ” Ansamblul 4 case, azi locuințe, Strada Caraiman nr.23” situat în localitatea Anina, județul Caraș-Severin.

6. Întrebări.Interpelări.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei