Consilierul județean Paul Purea, îngrozit de viitor: „Astăzi agresivi, drogați și mafioți, mâine medici, politicieni și judecători”!

modelmic

 

Medicul Paul Purea se declară îngrozit de informația făcut publică ieri de DIICOT cu privire la implicarea unui grup de studenți de la Facultățile de Medicină și Drept din Timișoara în traficul și consumul de droguri. Știrea a făcut ocolul publicaților media și l-a determinat pe consilierul județean, membru PMP, să reacționeze în mod public, pe rețeaua de Facebook și să se întrebe care este viitorul României dacă persoanele care se pregăteau practic să se ocupe de Justiția și Sănătate din țara noastră se dedau la astfel de practici încă de pe băncile facultății.

Probabil, pentru mulţi dintre cetăţenii României este o știre banală, de oarecare „ameţeală” cotidiană, şi nimic altceva… (ştiri cu care regimul de potlogari conducători ai ţării ne-a obişnuit în cei 28 de ani de supremaţie a hidoşeniei şi batjocurii lor faţă de popor, de viitorul lui). Şi totuşi… Existenţa unei asemenea realităţi balaurice, de manieră satanică, adoptată şi proliferată de generaţia tânără (e drept, de o parte a ei) este una mai mult decât îngrijorătoare. Sigur, grupuri infracţionale organizate, cu participarea tinerilor, există peste tot în lume. Se ştie… Fac însă o precizare: peste tot este vorba de tineri fără de şcoală, provenind dintr-un mediu precar şi rău famat, din familii sărace marcate de tare majore privind morala şi regulile sociale, nu aparţinând unei grupe de tineri care se pregătesc să însănătoşească şi să conducă ţara! Aici este durerea, neînţelegerea şi teama mea… Îşi imaginează cineva că cei 47 de tineri (dacă vor fi găsiţi vinovaţi, într-un fel criminali şi dezaxaţi) se pregăteau să ia în mâinile lor frâiele conducerii României, să împartă dreptate şi să fie responsabili de sănătatea şi viitorul poporului nostru? Ei, şi încă, beizadelele potlogarilor deja cunoscuţi?… Mai e ceva de adăugat?”, atrage atenția Purea.

Citește și UPDATE: DIICOT a declanșat ZIUA Z! Peste 230 de percheziții în 28 de județe, printre care și Caraș-Severin!

Fostul candidat la Primăria Reșița și actual consilier județean a avut în trecut câteva intervenții mai dure în Consiliul Județean, prin care a dorit să atragă atenția asupra situației Spitalului Județean de Urgență din Reșița, cerând o mai mare implicare a forului județean în bunul mers al unității spitalicești.

Citește și Consilierul județean Paul Purea amenință cu demisia! „Spitalul de Urgență din Reșița arată ca un lazaret”!

Citește și Sistemul sanitar din România este unul mizer și mafiot, acuză Purea! „Din 1989 nu s-a mai făcut absolut nimic în spitale”

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alin

    Printre conducatorii aflati in fruntea tarii, de 28 de ani incoace, se numara si conducatorul PMP (presedinte doua mandate).
    Si el a contribuit la degradarea tineretului, mai ales ca fata lui e luata / data drept exemplu la televizor si in presa.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei