Consilierul municipal Andra Pleșa s-a aflat dis-de-dimineață în mijlocul gugulanilor! Ce să fie, ce să fie?

plesa

Chiar dacă nu e încă desemnată candidat la Primăria Caransebeș, consilierul municipal Andra Pleșa s-a aflat dis-de-dimineață în mijlocul gugulanilor în piața cu același nume, unde a socializat și a cumpărat diverse produse de la producătorii agricoli din arealul limitrof al municipiului, dar și cei din Caransebeș. Deși nu a făcut până acum nicio declarație pe marginea ipoteticei iminente candidaturi la funcția de primar al municipiului Caransebeș, acțiunile tinerei liberale par să anunțe o veritabilă deschidere pentru competiția programată în a doua jumătate a lunii septembrie. În vârstă de 32 de ani, gugulana Andra Pleșa este consilier municipal în Caransebeș din partea PNL și joacă un rol activ în rândul comunității de aici, printr-o serie de proiecte realizate în ultimii ani, prin sponsorizări și voluntariat pentru copiii și tinerii din orașul de pe Timiș și Sebeș.

Despre vizita din recunoscuta Piață a Gugulanilor realizată în această dimineață, consilierul Andra Pleșa a ținut să consemneze:

Dis-de-dimineață, am dat o fugă prin piaţa din Caransebeş pentru că aveam poftă de gustul roşiilor româneşti…şi nu numai.

Chiar am avut de unde alege! Piața a fost plină de produse locale, dar și de cumpărători, semn că oamenii merg, în continuare, pe mâna comunității. Un lucru absolut fabulos!

Am stat de vorbă cu piețarii și producătorii locali care, deși erau pregătiți pentru a supraviețui crizei COVID-19, au fost grav afectați de inundații, furtuni și vreme neprielnică.

Haideți să le dăm o mână de ajutor, în cel mai onorabil mod: să cumpărăm necesarul de legume şi fructe proaspete de la ei! Cu toţii vom avea numai de câştigat: noi consumăm produse naturale şi gustoase, iar ei vor avea resurse să le aducă şi de acum încolo la piaţă”.

109924371_1689464577871880_969494154549083939_o109859222_1689464594538545_3258421960797973048_o

 

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei