Consiliul Județean a alocat 5.000 de lei pentru ceremonialul de 1 decembrie! Și nu pentru fasole!

modelmic

Consilierii județeni din Caraș-Severin au aprobat în ședința de ieri alocarea unei sume de 157.400 de lei Centrului Militar Județean, instituție aflată în subordinea forului județean. Banii urmează să fie folosiți pentru reabilitarea sistemului de încălzire al CMJ, dar și pentru finanțarea parțială a cheltuielilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Mai exact, 152.000 de lei vor merge către „achiziția unei centrale termice, iar restul sumei, până la 157.000 pentru buna desfășurare a ceremonialului de 1 decembrie. Consiliul Județean asigură plata fanfarei pentru Centenar, este vorba de fanfara de la Caransebeș și, de asemenea, plata transportului celor două plutoane de soldați care vor defila”, a explicat președintele forului județean, Silviu Hurduzeu.

 

Citește și Ziua Națională a României, marcată cu paradă militară, spectacol folcloric și fasole la Reșița!

 

Fasole, nu. În organizarea zilei de 1 decembrie sunt mai multe instituții, noi contribuim cu această sumă de bani”, a mai precizat în cadrul ședinței președintele Hurduzeu, atunci când a fost întrebat dacă forul județean nu va oferi și tradiționala fasole cu ciolan sau cârnați participanților la Ziua Națională a României. Cei care doresc însă să savureze o masă caldă vor avea de unde alege, mai multe instituții oferind porții de fasole. Printre acestea, Primăria Reșița și Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin. Iar cei care își doresc un meniu mai rafinat pot alege să meargă la Caransebeș, unde autoritățile vor oferi participanților sarmale și vin fiert, după cum a ținut să amintească consilierul județean, Ioan Cojocariu.

 

Citește și Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin invită reșițenii la fasole cu cârnați!

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  „… mai multe instituții oferind porții de fasole. Printre acestea, Primăria Reșița …”
  Vizibil că tăiţelu’ ahtiat după “ciolan” impune restul … pe fasole. Ca instituţie.
  De savurat.
  Cu fâsss…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei