Consiliul Județean Caraș-Severin alocă peste 8.500.000 de lei pentru ranforsarea unor tronsoane de drum din cinci localități

 

modelmic

Consilierii județeni cărășeni au decis alocarea a peste 8.500.000 de lei pentru ranforsarea unor tronsoane de drum care traversează mai multe localități din județ. Sume de bani au fost alocate și către Spitalul Județean de Urgență din Reșița și alte instituții aflate în subordinea Consiliului Județean, cum ar fi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Conform președintelui forului județean, Silviu Hurduzeu, au fost preluați 8.598.000 de lei din excedentul rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2019, bani care vor merge către Direcția de Drumuri Județene:

„Acești bani sunt destinați unor lucrări de ranforsare a intravilanurilor de pe raza DJ 608, în localitățile Teregova, Luncavița, Mehadica, Cuptoare și Crușovăț. Vorbim aici de peste 10 km de drumuri modernizate. Procedura a fost demarată la nivelul Direcției de Drumuri Județene, banii există, în momentul în  care va fi finalizată procedura, dacă vom avea câștigător, va putea fi redactat ordinul de începere a lucrărilor.

În cadrul aceleiași ședințe a fost rectificat pozitiv bugetul Consiliului Județean, atât la capitolul de venituri, cât și la capitolul de cheltuieli, cu suma de 1.078.000 de lei, bani proveniți din cote defalcate și din impozitul pe venit. Este vorba de bani care au fost alocați Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru activitatea proprie, DGASPC – ului și Direcția de Drumuri Județene”.

Bugetul Spitalului Județean de Urgență din Reșița a fost și el modificat cu peste 1.000.000 de lei, cea mai mare partea reprezentând bani proveniți de la Guvern pentru plata stimulentelor personalul medical aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    “Vorbim aici de peste 10 km de drumuri modernizate”

    10 km dintr-un total de câte sute de kilometri ?

    Să meargă Popovici până la Poiana Mărului să vadă gropile din asfaltul pus în toamna lui 2019! O bătaie de joc din partea CJ.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei