În Consiliul Județean Caraș-Severin dreapta se aliază, dar PNL nu cedează teren

 a

Biroul Politic al PNL a votat și a ratificat, la începutul acestei săptămâni, colaborarea cu PMP la nivelul consiliilor locale și al consiliilor județene. La nivelul Consiliului Județean Caraș-Severi o astfel de alianță ar conduce la o majoritate confortabilă pentru partidul liberal, de două treimi. Cu toate acestea președintele ales al instituției județene nu cedează niciun pas.

Referitor la acest aspect, Romeo Dunca a afirmat:

Mă bucur că dreapta se aliază acum, în ceasul al 12-le-a, împotriva Psd-Pro. Totuși, pentru ca negocierile să nu bată pasul pe loc, doresc să punctez câteva aspecte ce țin de județul Caraș-Severin:
1 Negocierile se fac acolo unde PNL +USR – Plus nu pot constitui majoritate.
2 La CJ nu e nevoie de alianță întrucât PNL are 16 consilieri din 30.
3 Presiunea dl-ui Popovici de a obține un post de vicepreședinte nu își are rostul deoarece acest lucru nu se va întâmpla niciodată cât eu sunt ales președinte.
Cunoaștem simpatia acestuia față de stânga lui Mocioalcă și Hurduzeu dar odată cu alegerea mea la județ a început și schimbarea în esență a acestei administrații și implicit a județului Caraș-Severin. A accepta acest lucru și eventual coordonarea serviciului de asistență socială tot de către acesta ar însemna că poporul a ieșit la vot degeaba.
Nu exista presiuni politice de la nivelul CJ în jos și nici măcar o eventuală recomandare chiar a primului ministru nu ar ajuta la nimic.
Așadar recomand conducerii județene a PMP să nu piardă timpul cu solicitări nerealizabile și să se focuseze pe lupta împotriva stângii în Caraș-Severin pentru a realiza alianțe cu partidele de dreapta pe la primarii și astfel a se putea trece la munca atât de necesară îmbunătățirii vieții cărășenilor.Țineți minte domnilor de la PMP de ce s-a întâmplat în județ cu alianța USR-PLUS și haideți să nu mai umilim încă un partid de dreapta cu gândul la alianța toxică din trecut alături de PSD-iști“ – a mai precizat proaspătul ales în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Andrada

    Domnule Dunca, tin sa va anunt ca eu personal v-am votat, dar nu pentru a face spectacol in mass media, ci v-am votat pentru lucrul bine facut. Asa ca va somez public sa o lasati mai usor cu declaratiile media spumoase si sa fi-ti un om al faptelor. Pe mine nu ma incalzeste fatul ca in mass media faceti referire la deficientele aquacaras dar in realitate nu luati nicio masura impotriva risipitorilor. As vrea mai degraba sa fi-ti un om al vorbelor putine si al faptelor multe. Eu m-am cam saturat de circari. Resitenii nu mai au nevoie de un alt Cicero maestru al vorbelor goale, v-am votat pentru a fi un Tepes Voda, scump la vorba si mare la fapte si cu palosul la vedere. Asa ca va rog faceti desueta vorbaria desarta si pune-ti mana pe sabie si sa trecem la lupta, pentru ca in scurt timp resitenii se vor plictisi de articole de presa rasunatoare, in urma carora nu se intampla nimic. Hai sa facem Redita great again !

    Raspunde
  2. Tănase

    Bună ziua la toată lumea. Stimată doamnă, dumneavoastră credeți că acest om poate să facă tot ce a promis pocnind din degete, în primul rând trebuie să desființeze plevele care stau degeaba și mâncă banii publici, trebuie să facă ordine în rândul căpușelor și după acea cu siguranță va fii bine. Eu personal am încredere că va fii bine în Caraș Severin cu acest domn în frunte.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei