Construcția lui Tăițelu’ din centrul orașului, pe toate ecranele! Cel mai recent clip al lui Dorian Popa s-a filmat la Reșița

modelmic+editorial

 

 

Cum cel mai așteptat film românesc al anului, Ghinionistul, a fost filmat la Reșița, Gărâna, și alte locații din Caraș-Severin, artistul Dorian Popa, unul dintre protagoniști, a ales să lanseze și un videoclip cu această ocazie, filmat tot la noi în oraș.

 

Clipul melodiei, intitulată și ea la fel ca și filmul, cuprinde secvențe din producție, dar acțiunea principală se petrece chiar în centrul orașului, pe construcția neterminată a primarului Ioan Popa.

Până acum, Reșița prezentată de Dorian Popa a fost văzută de aproape 900.000 de români doar online, și de mulți alții pe posturile naționale de muzică. Orașul și județul se vor bucura însă de faimă abia după data de 8 decembrie, atunci când mult așteptata producție va fi lansată.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist  care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Acest film ar fi cel de-al cincilea lungmetraj al lui Iura Luncașu și aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton.

Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, „Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase şi pentru Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Filmările pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Pingback: Oraș din Banat, platou de filmare pentru cel mai așteptat film al anului, dar și pentru videoclipul unei vedete celebre

 2. zero

  “Construcția lui Tăițelu’ din centrul orașului, pe toate ecranele!”
  { Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. După roadele lor îi veţi cunoaşte. }

  Raspunde
 3. frentiu cristinel

  foarte tare textul, foarte tare filmarea, pacat ca se intampla in orasul meu din care mare parte a populatiei a ales sa lucreze in alte tari deoarece oportunitatile de aici sunt foarte limitate, si acelea care sunt, sunt pe salariul minim pe economie. Oare pe unde s-au imprastiat meseriasii din UCMR, CSR, etc?Dupa revolutie am inteles ca suntem la capat de linie(ferata), si asta nu ne face atractivi, dar oficialitatile ce au facut pt redresare? Nimic! Am avut un presedinte de Consiliu judetean care si-a facut drum in varful muntelui, de unde este originar, acelasi personaj a fost de doua ori ministru intr-un guvern jalnic si nu a fost in stare sa faca nimic pt judetul lui, doar pt interesele personale( singura fapta buna a fost ca a rupt PD-ul).Am toata compasiunea pt suferinta lui Frunzaverde, dar se pare ca Dumnezeunu nu a fost niciodata tigan, si ne da fiecaruia ceea ce meritam. Trecand peste asta, sunt curios cum va trece primarul(PNL) Popa peste ceea ce spunea ca prin masurile fiscale, Guvernull ii taie “macaroana” cu 16 milioane de lei.(cred ca ramanem fara platani de-a lungul Barzavei)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei