Contrabandiști cărășeni, prinși de polițiști! Au încercat să scape, aruncând țigările din mașină!

modelmic

Doi cărășeni, în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce transportau 500 de pachete de țigări de contrabandă. Tinerii au încercat să scape, aruncând marfa din mașină, dar aceasta a fost recuperată și confiscată de oamenii legii. 

„În data 25.01.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin – I.T.P.F. Timişoara au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii traficului cu ţigări.

Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe comunicaţia DJ 571C, un autoturism marca Opel, din care un bărbat a aruncat, înainte de a fi oprit la control, un colet de culoare neagră pe marginea drumului.

Poliţiştii de frontieră au recuperat bagajul aruncat şi au condus şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin pentru cercetări”, explică purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Timişoara, inspector principal de poliție, Petre-Ionuț Nicola.

DSC_0026

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei doi tineri, domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin, transportau în coletul aruncat 500 de pachete ţigări, pentru care nu aveau documente de provenienţă.

Ţigările, în valoare de 6.100 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă calificată.

DSC_0030

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei