Convieţuirea armonioasă în spaţiul european multietnic, în centrul atenției la Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița!

modelmic

Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița va găzdui mâine simpozionul județean  cu participare internațională,  „Școala – spațiu educațional intercultural”. Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, Skola Plus Bela Crkva Serbia și va cu prinde și expoziția – concurs cu tema  „Școala mea de vis”.

Simpozionul îşi propune să aducă în atenţie convieţuirea armonioasă în spaţiul european multietnic şi multicultural în care educaţia este factor primordial în formarea tinerilor, oferind cadrelor didactice participante un mediu propice de colaborare şi de schimb de experienţă cu alţi profesori.

Un alt obiectiv al simpozionului este educarea tinerei generaţii în spiritul valorilor europene, motiv pentru care în desfășurarea acestuia au fost implicați și elevi ai școlii”, explică directorul Colegiului Național „Mircea Eliade”, Niculae Șerban.

Simpozionul județean  „Școala – spațiu educațional intercultural” este programat să înceapă la ora 10:00, în corpul C al unității de învățământ, fosta Şcoala nr. 12, situată pe Strada Măcinului, nr. 3.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei