CONVORBIRI JURNALISTICE la Librăria „Semn de carte˝ din Reșița. Invitat: Doru Dinu GLĂVAN!

UZPR

Filiala Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Români  „Ștefan Naciu” Caraș – Severin, în parteneriat cu Asociația Culturală Metarsis organizează evenimentul „Convorbiri jurnalistice”, joi, 11 aprilie 2019, la ora 16:30, manifestare care va avea în prim-planul ei personalități remarcabile ale presei bănățene din toate timpurile.

Manifestarea este dedicată împlinirii unui veac de existență a primei organizații de breaslă – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România reîntregită. Sunt invitați membrii filialei și jurnaliști neafiliați la UZPR .

La eveniment va fi prezent și președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, dl. Doru Dinu GLĂVAN, cel care va prezenta rolul și contribuția acestei prestigioase organizații de breaslă în viața societății.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei