Coordonatorul Pro România de la Oțelu Roșu a trecut la PSD!

modelmic

Schimbări la conducerea Pro România, filiala Oțelu Roșu! La puțin timp de la înființare, organizația locală își schimbă conducerea: are un nou președinte, iar fostul coordonator al filialei, comisarul șef în rezervă Eugen Barîngă, a decis să părăsească Pro România și să se alăture echipei PSD.

Eugen Barîngă susține că a decis să facă acest pas după ce la conducerea Pro România din Oțelu Roșu a fost numit liberalul Dan Sârbu. Barîngă afirmă că nu a fost consultat și nici măcar anunțat de conducerea județeană a Pro România cu privire la cooptarea și mai apoi numirea în funcție a lui Sârbu. Acesta din urmă, consilier liberal la Oțelu Roșu din partea PNL, a rămas, așa cum era de așteptat, fără sprijinul politic al liberalilor, iar în următoarea ședință a Consiliului Local de la Oțelu Roșu, va fi numit următorul candidat de pe lista liberalilor.

Comisarul șef în rezervă Eugen Barîngă a decis să se alăture echipei social-democrate având în vedere și prietenia veche, de peste 30 de ani, care îl leagă de primarul Luca Mălăiescu, după cum a mărturisit acesta. În continuare, Barîngă susține că organizația PSD Oțelu-Roșu va fi întregită și de alți membri Pro România de pe Valea Bistrei.

Mă bucur că organizația crește și întotdeauna am pus preț pe oameni de valoare. Ușa noastră este deschisă pentru toți”, a precizat la rândul său edilul Luca Mălăiescu.

 

Diana RADU

 

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gore

  “Când cu una, când cu alta, când cu râul, când cu balta,
  Când cu acul, când cu ața, când cu vântul, când cu ceața
  Când cu crapul, când cu somnul, când cu dracul, când cu Domnul
  Când cu paru’, când cu cioara, când cu grâul, când cu moara…”

  Cam așa sunt oamenii “de valoare” din filiala condusă de Luca …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei