Copii fascinați! Grădinița Riki Priki și-a deschis porțile în același stil spectaculos!

Grădinița Riki Priki

La Grădinița cu Program Prelungit Riki-Priki din Reșița, „Gașca Truli” din care au făcut parte educatoarele grupelor, a deschis anul școlar într-o mare veselie, spre încântarea părinților și a copiilor prezenți.

Prin spectacolul oferit, cadrele de la această unitate de învățământ din Reșița au făcut mult mai ușor și convingător actul de integrare al preșcolarilor în sălile de curs, pentru că celor mici le pică mai ușor să fie introduși într-o atmosferă de basm și voie bună în grădiniță, decât oferindu-le discursuri într-o limbă de lemn autentică. „Florile“, „Isteții“, „Ștrumfii“, „Buburuzele“, așa cum se numesc o parte din grupele de preșcolari de la Riki-Priki, au revenit cu bucurie la grădiniță, după cum am putut fi martori la eveniment.

N-avem nicio îndoială că acest tonus pozitiv, pe care l-am simțit într-o zi de 11 septembrie la Reșița, le va însoți pe doamnele de la grădi pe parcursul întregului an, după cum ne-a asigurat managerul unității de învățământ, Doina Cristea!

Părinții și bunicii care au însoțit copii, mulți dintre ei emoționați până la lacrimi au apreciat costumele, machiajele și mai ales atitudinea afișată de cadrele didactice de la Grădinița Riki Priki în prima zi de grădi a nepoțelelor, nepoților și copiilor lor.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei