Copil de un an, în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate!

modelmic

Un copil de doar un an a ajuns ieri în stare deosebit de gravă la Spitalul din Oravița cu răni și urme de violență pe tot corpul. Micuțul a fost adus chiar de concubinul mamei sale care a încercat în zadar să caute scuze în fața polițiștilor.

 

Din declarația bărbatului care a adus copilul mai mult mort decât viu, reiese că micuțul s-ar fi înecat cu o bucată de pâine, moment în care acesta, împreună cu mama copilului, i-au acordat „îngrijiri medicale” cu pumnii și palmele.

Suspiciunile medicilor contrazic însă varianta celor doi. Asta cu atât mai mult cu cât micuțul prezintă stare de hipotermie, insuficiență respiratorie acută și posibilă hemoragie internă, ceea ce arată că bebelașul a fost lovit puternic și ținut în frig.

„Întrucât cazul este deosebit a fost solicitată ambulanţa cu un medic pediatru pentru a fi transportat şi a i se acorda îngrijiri de specialitate. Minorul a fost transportat la Timişoara pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Au fost anunţaţi reprezentanţii de la Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Ciclova Română.

În continuare se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurările în care s-au produs leziunile de pe corpul minorului, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 CP”, explică reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 Alexandra JURCA

Foto: ziare.com

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei