Copilăria anilor 90, readusă pe străzile Aninei de Asociația Adrenaline

adrenaline

Asociația Adrenaline readuce copilăria anilor 90 pe străzile din orașul de la poalele Munților Aninei. Generația cu ”cheia la gât” organizează în 29 aprilie a.c. cea de-a III-a ediție a Căruț-LINE.

Ajuns la cea ediția a III-a,  evenimentul din acest an își propune, ca și precedentele, să revitalizeze viața socială din orașul Anina, în special în rândul tinerilor. Modalitatea aleasă este una inedită pentru generația de astăzi, cei din Asociația Adrenaline dorind să le reamintească adolescenților, cum au copilărit cei din generația „cu cheia la gât” alegând competițiile ad hoc de odinioară pe căruțul cu rulmenți.

Anul acesta locurile sunt limitate, anunță organizatorii, doar 10 locuri vor fi disponibile pentru amatorii de senzații tari, dar care nu au participat la edițiile anterioare. Taxa de participare este de 50 de lei, primii 10 înscriși primind din partea organizatorilor o pereche de rulmenți în pachetul „Căruț”, ce conține 15 cuie, o scândură, două osii și un șurub.

Pentru cei care au mai participat la edițiile anterioare, pachetul „Căruț” nu va conține perechea de rulmenți gratuită din partea organizatorilor.

Programul competiției va debuta la ora 09.00 în locația „La căsuță”, unde va avea loc o mică ședință, după care concurenții vor purcede la confecționarea „bolidului” pe roți de rulmenți. Prima probă, „Greu la deal” va avea loc la ora 16.00, urmată de celelalte două probe: „Primul la vale” și „Cei mai trei”. Pentru a vedea Regulamentul complet al competiției, puteți accesa linkul de AICI.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere și un foc de tabără.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei