Crăciun autentic, anul acesta în Clisura Dunării! Primul târg de sărbătoare din Moldova Nouă își deschide porțile

modelmic+editorial-Recovered

Locuitorii din Moldova Nouă intră astăzi în atmosfera festivă, după ce primul târg de Crăciun organizat până acum în oraș, își va deschide porțile.

Autoritățile locale se declară extrem de fericite de faptul că au putut pune pe picioare acestă investiție care să transforme Moldova Nouă într-un tărâm de poveste.

„De astăzi intrăm în săptămâna Crăciunului, sărbătoarea sfântă care ne aduce multă bucurie şi liniște în suflet. Pentru anul acesta, îmi doresc să avem cu toții un Crăciun de poveste. Așadar, pentru a ne bucura şi mai mult de magia Crăciunului, m-am gândit să organizăm la Moldova Nouă primul Târg de Crăciun”, explică primarul Adi Torma.

Târgul va avea loc în perioada 19-23 decembrie, începând cu ora 13:00, în zona Faleza Dunării, locație deja împodobită cu multe luminițe şi personaje din povești.

Căbănuțele amenajate de sărbătoare vor pune la dispoziția cetățenilor decoraţiuni pentru brad, obiecte de artizanat, delicii culinare, dulciuri şi băuturi calde. De asemenea, în fiecare seară faleza Dunării va răsuna de colinde cântate de elevii din oraș după următorul program:

– Luni – 19.12.2016 – Corul Savez Stara Moldava;
– Marți – 20.12.2016 – Corul de copii de la Tommyland;
– Miercuri – 21.12.2016 – Corul copiilor de la centrele de tineret ale Bisericilor Ortodoxe din Moldova Nouă;
– Joi – 22.12.2016 – Biserica Baptistă “Maranata”;
– Vineri – 23.12.2016 – Biserica Penticostală “Apa Vieții”.

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei