Crenguța Drăgan și Maria Mălăiescu, în fruntea femeilor social-democrate din Caransebeș și Oțelu Roșu!

 

modelmicOrganizațiile de femei PSD din Caransebeș și Oțelu Roșu și-au ales ieri noua conducere. Alegerile s-au derulat în prezența deputatului cărășean Luminița Jivan și a președinților celor două filiale locale: Ilie Iova la Caransebeș și Luca Mălăiescu, la Oțelu Roșu.

Deputatul Luminița Jivan, care este și președintele interimar OFSD Caraș-Severin a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj de încurajare pentru implicarea femeilor în politică, într-un număr cât mai mare.

În urma alegerilor, cele două organizații de femei au următoarea conducere:

La Caransebeș: președinte – Crenguța Drăgan, secretar – Carmen Joița, vicepreședinți: Ileana Jurchescu, Ninetta Ardelean, Adriana Oszvalt, Mariana Bischof, Daniela Novac, Florina Fara.

2

La Oțelu Roșu: președinte – Maria Mălăiescu, trezorie – Mihaela Stancu, vicepreședinți: Goguța Cocoșilă, Elena Lațcu, Simona Tomici, Nicoleta Solomon, Camelia Chiriacescu, Irina Cristea, Etelca Florian, Carmen Oltean.

18337025_1407032649361268_1405309340_n

Diana RADU

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Femeile social-democrate din Caransebeș și Oțelu Roșu și-au ales conducerea | Luminita Jivan

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei