Crește numărul pacienților români infectați cu coronavirus. Două noi cazuri în Timiș și Maramureș

asas

Alți doi pacienți au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus în țara noastră. Pe lângă bărbatul din județul Gorj, internat la Spitalul de boli infecțioase Matei Balș din capitală, astăzi au fost diagnosticate cu infecția COVID-19 alte două persoane.
„Femeia din județul Timiș, era izolată la domiciliu după ce s-a întors dintr-un focar de infecție și ieri a semnalat o tuse, nu foarte frecventă dar s-a prezentat la spital pentru a fi consultată. Deși nu avea febră, i s-au recoltat analize pentru coronavirus, care a ieșit pozitiv“ – a declarat dr Virgil Musta directorul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara.

Numărul pacienților pozitivi la testele pentru infecția cu coronavirus a crescut la 3, iar cel al pacienților izolați la domiciliu a trecut de 7 mii. În Caraș-Severin numărul persoanelor autoizolate a crescut la 46: Reșița – 10,Caransebeș – 9, Teregova – 2, Anina – 4, Oravița – 5, Șoșdea – 3, Băile Herculane -2, Câmpia – 4 și câte un caz în Eftimie Murgu, Teregova, Armeniș, Cornea, Feneș, Lăpușnicu Mare, Bocșa și Comorâște.

„Nu au fost persoane confirmate și nici nu avem la nivelul județului Caraș Severin persoane în Carantină“ – a declarat Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcției județene de Sănătate Publică.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei