Crimă la Reșița? Cadavrul unei tinere de 29 de ani, descoperit în apropiere de Secu!

modelmic

Trupul unei tinere în vârstă de 29 de ani a fost găsit ieri pe un drum forestier din apropierea municipiului Reșița. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul victimei.

Vă comunicăm că în data de 22.04.2019 la Parchetul de lângă Tribunalul Caraș-Severin s-a înregistrat dosarul penal nr. 259/P/2019, constând în aceea că se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a decedat numita S.A.C, în vârstă de 29 de ani din Reșița, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier la 3 km ieșire din Reșița, spre localitatea Secu. Cauza decesului urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul SJML Caraș-Severin”, informează reprezentații Parchetului.

Conform unor informații neoficiale, se pare că tânăra ar fi dispărut de la domiciliu de câteva zile, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit ieri în jurul orei prânzului cu o lovitură în zona capului. Mașina tinerei a fost găsită și ea, undeva în apropiere.

foto: telegraph.md

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Ceață totală

  Cata minciuna.
  Medicul legist se pronunta imediat după autopsie dacă există raport de cauzalitate intre leziuni și deces. Probabil fata si.a dat cu capul de lemnele, care erau deasupra ei, și a decedat de frică . Profesioniști nu glumă .

  Raspunde
  1. zero

   Normală minciuna “profesională”.
   Sub o administraţie unde se fură ca în codru, recunoaşterea oficială a existenţei unei (unor?) crime ca în codru ar produce panică privind siguranţa cetăţeanului şi a familiei sale în pădurea publică reşiţeană.
   Şi pagube la tăiţeii proprietarilor locurilor de agrement prin reducerea clientelei acestora.
   Nu şi a celei politice.
   Ghinionul este că de data asta s-a găsit cadavrul şi acum cazul trebuie investigat sau … muşamalizat.

 2. Pingback: CRIMĂ/ O tânără a fost găsită MOARTĂ în pădure! Anchetatorii i-au găsit și mașina, abandonată în apropiere - NewsAr.ro

 3. Pingback: Trupul fără viaţă al unei tinere din Reşiţa, descoperit în pădurea de lângă Secu, pe un drum forestier - Tara mea România

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei