Cristian Filip, președintele Alianței Părinților din România, vine azi la Reșița!

filip

Filiala Reșița a Alianței Părinților din România, alături de Episcopia Caransebeșului și Centrul de Tineret Moniom, în parteneriat cu Colegiul Național „Diaconovici Tietz” Reșița și cu sprijinul ATOR Banatul de Munte, organizează astăzi, 28 ianuarie 2020, începând cu ora 17:30, conferința cu tema: Familia tradițională – temelie a neamului românesc.

Conferința va fi susținută de Cristian Filip – președintele Alianței Părinților din România și președinte fondator al Fundației Creștine „Părintele Arsenie Boca”, alături de scriitorul Paul Ghițiu din București și va fi găzduită de Sala amfiteatru a Colegiului Național „Diaconovici Tietz” din municipiul Reșița.

Evenimentul își propune, de asemenea, prezentarea Alianței Părințilororganizație neguvernamentală națională, nonprofit și apolitică, al cărei scop principal este apărarea, promovarea și întărirea drepturilor părinților din România și implicarea decisivă și responsabilă în procesul educației copiilor și tinerilor, conform valorilor morale și de credință ale părinților acestora.

Sunt așteptați să participe părinți, bunici, dar și viitor părinți, precum și reprezentanți ai instituțiilor implicați în educarea și formarea copiilor în societate.

Conferința este parte a proiectului „Copilăria – început al zidirii”, derulat de Colegiul Național „Diaconovici-Tietz” în parteneriat cu Centrul de Tineret Moniom și se înscrie în șirul de manifestări prilejuite de Anul omagial al pastorației părinților și copiilor în Patriarhia Română, după cum ne-a informat pr. Mihai Ciucur, purtător de cuvânt al Alianței Părinților, filiala Reșița.

84418759_2528625067410123_633927144140963840_o

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei