Cristian Pomohaci și colindul său sfânt poposesc la Marga

Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci organizează cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local din comuna Marga, cu ocazia sărbătorilor de iarnă un eveniment cultural cu accente laice, în preajma marii Sărbători a Nașterii Domnului.

În Sala Mare a Căminului Cultural din localitatea Marga, celebră pentru ceea ce a însemnat Festivalul Național coral „Timotei Popovici“ la un Concert Extraordinar de Colinde susținut de apreciatul interpret de folclor și preot Cristian Pomohaci, alături de un grup de preoți de la Episcopia din Caransebeș.

„Așteptăm cu drag publicul din frumoasa noastră localitate, Marga, pe cel din Valea Bistrei și pe toți cei care iubesc colindul și cântecele tradiționale specifice momentului înălțător al Nașterii Domnului Isus Hristos, să ne fie alături și să ne bucurăm împreună de vestirea Nașterii Mântuitorului“, a declarat pentru Reper 24 Nicolae Beg, primarul comunei Marga, inițiator al evenimentului.

Spectacolul la care Reper 24 este partener media, se va desfășura în comuna Marga sâmbătă, 19 decembrie, cu începere de la ora 20:00.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: În preajma marii sărbători a Naşterii Domnului | Ion Mocioalca

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei