Cristiana Anghel, „darul” lui Dumnezeu pentru cărășeni!

modelmic

ALDE Caraș-Severin se prezintă cu o surpriză la alegerile parlamentare de anul acesta. Mai exact, cu un nume surpriză, impus de la București: Cristiana Anghel, actualmente senator de Dolj. Sosită cu trenul la Reșița, după cum singură povestea, senatoarea care a devenit cunoscută pentru limbajul său colorat, nu s-a sfiit să declare că probabil conducerea partidului a trimis-o în Caraș-Severin pentru a întări filiala de aici. Deloc modestă, Anghel a adăugat chiar că venirea ei aici ar putea face parte dintr-un plan divin care să o readucă în Parlamentul României pentru un nou mandat. 

Speriată inițial de faptul că a fost practic exilată în Caraș-Severin, județ pe care îl considera ca fiind situat undeva „la capătul pământului”, Cristiana Anghel nu a întârziat însă să vadă partea pozitivă a faptului că a fost delegată în echipa cărășenilor:

„Am fost primită cum nu am visat și cum nu am sperat, ca într-o familie și mă voi comporta ca atare, iar dacă va fi să fiu vă veți întâlni cu mine în fiecare săptămână pentru că voi veni. Eu sunt obișnuită să muncesc și cred că dacă oamenii din Caraș-Severin vor avea încredere să mă voteze atunci merită să primească înapoi ceea ce au dat: încredere, bun simț și responsabilitate

Faptul că am ajuns pe listele din Caraș-Severin poate să fie și o strategie a partidului sau cum să spun eu, nebănuite sunt căile Domnului. Poate că Dumnezeu a spus măi, acolo ai șanse, acolo oamenii te vor iubi, te vor vota și te vor duce înapoi în Parlament și am venit aici, nu știu. Și strategie, în ideea că ești o voce totuși, organizația de aici a fost creată de curând și probabil că au considerat că au nevoie și de o voce puternică, o voce care nu se sperie de nimeni și de nimic în afară de Dumnezeu și care are curajul inclusiv să își facă autocritica sau să facă haz de anumite prostioare pe care le face, pentru că eu am simțul umorului foarte dezvoltat”, a afirmat Cristiana Anghel, venită la Reșița pentru a fi alături de echipa ALDE Caraș-Severin în momentul depunerii listelor pentru alegerile din decembrie.

Cristiana Anghel, devenită cunoscută după ce a făcut greva foamei timp de 70 de zile, a intrat în Parlamentul României în anul 2012, din partea Partidului Conservator.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

11 Comentarii

 1. Alegator

  Si uite asa,carul se rasturna si la Resita!Nici cu aghiasma nu dispare dracul din peisaj,dar ..daca nu punem botul si nici votul, trece matracuca , din nou, la paine si apa.De abia asteptam sa te vedem cersind pe la voiculescu vreun post de consilier pe probleme de pastorit!

  Raspunde
 2. L

  Una din victimele accidentului de căruță din Caracal (loc de baștină )a venit sa civilizeze un județ din fundul pământului. Halal partid!

  Raspunde
 3. Sorin Pescariu

  Discurs tipic sfertodoct, de cea mai joasa speta mandroromana: 1. Doamna Anghel habar nu are de geografia Romaniei si a Europei ( sau are repere noneuropene).2. A-l invoca pe Dumnezeu de aceasta maniera este mai mult decat blasfemie, este o prostie de cea mai joasa speta!

  Raspunde
 4. adire

  mai dar ce dar divin ne trimite dumnezeu? mai matracuca, tu chiar asa de prosti ne crezi, sa absorbim cu nesat vorbete tale? du-te de unde ai venit,ca vei compromite toate asa zisele sanse ale ale pe aceste meleaguri.du te si lasa ne ,ca nici pentru cei din dolj,mare brinza nu ai facut.numai prostii ai debitat,

  Raspunde
 5. Roko Ro

  Fix asta mai lipsea. Cum dracu ma, din cat e tara asta de mare si de frumoasa, n-au gasit alta vagauna unde sa o ascunda pe rapandula asta decat la Resita?

  Raspunde
 6. ION si atat

  Bai oameni buni voi chiar nu vedeti ca aici este mana PSD-ului,cu cele doua candidate ale lui tariceanu,la caras se urmareste de fapt ca PSD-ul sa castige alegerile.Voi nu vedeti ca din 2012 de cand a castigat Psd-ul in caras nu s-a schimbat nimic in bine indiferent ca sunt banateni,olteni,moldoveni sau corcituri ,,apropo mai vedeti un banatean adevarat….ca eu unu nu,, HAI PA…..SI PU !

  Raspunde
  1. Alegator

   IOANE, ai perfecta dreptate, mana PSD-ului!Manevra inteligenta, de care nu s-au prins” pionerii”de la ALDE!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei