CSM Reșița, calificată la Faza Națională a Turneului „ Gheorghe Ola “! Puștii lui Bercsenyi au învins Timișoara, Aradul și Alba Iulia!

modelmic

Momente de magie fotbalistică au reușit să ofere în Sala Polivalentă din Reșița, la Turneul Zonal „Gheorghe Ola“, fotbaliștii din generația 2008 de la Centrul de Copii și Juniori al clubului CSM Reșița, antrenați de înfocatul Cristian Bercsenyi. După ce ieri învingeau categoric ACS Poli Timișoara cu 7-2 și Atletico Arad cu 3-2, în această dimineață reșițenii au dispus și de Unirea Alba Iulia cu scorul de 3-1.

Reprezentanta Reșiței s-a calificat la Faza Națională a Turneului Gheorghe Ola, numărându-se de pe-acum între primele 8 echipe la nivel național! O performanță majoră pentru această generație de vlăstare ale fotbalului din municipiul de pe Bârzava, dar și o reală performanță după decenii pentru CSM Reșița și Centrul de Copii și Juniori, într-o viziune marca Lucian Dobre.

Cel mai tehnic jucător al Turneului Zonal a fost desemnat jucătorul Filip Bîcleșanu, de la CSM Reșița, marcator a 4 goluri la această ediție zonală a Turneului Gheorghe Ola iar cel mai bun portar al turneului a fost Răzvan Cutean de la Unirea Alba Iulia.

Locul I – CSM Reșița

Locul II CS Atletico Arad

Locul III Unirea Alba Iulia

Locul IV ACS Poli Timișoara

Trebuie să remarcăm și sutele de iubitori ai fotbalului prezente ieri după-amiază în tribunele Polivalentei, semn că publicul reșițean dă o șansă fotbalului juvenil  de aici. Turneul zonal Gheorghe Ola, desfășurat sub egida FRF, a fost organizat de clubul CSM Reșița cu sprijinul AJF Caraș-Severin.

De altfel, președintele Viorel Lolea speră ca Faza Națională a Turneului Gheorghe Ola să poată fi organizată tot în orașul de la poalele Semenicului. Noi îi dorim mult succes în demersurile pe care le va întreprinde pentru organizarea la Reșița a acestui turneu național, gustat de publicul microbist autohton.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei